CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, September 22, 2012

SETIA CITY MALL..AKTIVITI HUJUNG MINGGU


ada macam2 mainan kat sini sampai pening hero mak nak pilih
 Setiap kali hujung minggu mesti garu2 kepala pikir nak bawa hero aku tu p mana..sekarang dah pandai cakap..celik mata je..jom abah jalan2 ..naik keta..haduii..hujung2 bulan tau je la..kena p tempat yang kurang bajet..sebelum ni selalu bawak dia p tasik shah alam...kali ni lepas google n carik pakai GPS kami bertiga menuju ke Setia City Mall..(setiap kali sebut aku akan cakap setia alam..mall ..senget betul)..matlamat utama adalah playground untuk encik mat(my hero)..kami parking kat bawah (dalam bangunan) RM 2 -3 jam pertama weekend Rm.100 hari biasa (refer sini). Playground tu rupanya hujung sekali bangunan..dari parking..puas mencarik akhirnya jumpa..punya la suka dak kecik tu...keluar je pintu nampak playground terus jerit..WAHHHHH...siannya anak aku..macam baru keluar jel.. kat bawah ni antara gambar2 yang diambil dari luar Setia City Mall tu..layan je la yek
pandangan luar
 kat dalam bangunan ni macam shopping complex lain jugak la..ada macam2 kedai antaranya MPH, PARKSON,MCD, ROTIBOY, ada wayang jugak ada famos amos jugak..macam2  la..
abah adam..(kena paksa posing)

ada tasik buatan

inilah encik mat..yang suuuuuuuuuuuka sangat nak main kat playground tu


sekian..cerita hari sabtu kami..hehhehe