CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 3, 2010

BELUM CUBA BELUM TAHU

blog ini di hapdate pas kawan aku mira suh buat blog..so no idea..layan je lagu aboi ni..lirik dia memang best..sangat sesuai ditujukan kepada orang malas cuba..layanzzzzzzz

cakap cakap tak buat,tengok tengok sahaje,
macamane nk buat kalau sambil lewa.

belum cuba belum tahu,
kalau tak cuba mane nak tahu 2X

bile tanye tak tahu, asyik die tak setuju,
suruh buat tak mahu, semua buntu

belum cuba belum tahu,
kalau tak cuba mane nak tahu 2X

satu hari berfikir, satu bulan masih fikir,
bile dah bosan fikir, tak jadi fikir

belum cuba belum tahu,
kalau tak cuba mane nak tahu 2X

kadang kadang tak mengapa, kite hanye manusia
kalau begini juga itu bahaya dek.....!!

belum cuba belum tahu,
kalau tak cuba mane nak tahu 2X

kalau tak kenal mane nak cinta
kalau nak cinta kena tanya dia

belum cuba belum tahu
kalau tak cuba mane nak tahu 2X

0 comments:

Post a Comment