CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 14, 2011

ANTI-SOSIAL

Sembang-sembang dgan bai ngan et kat skype citer pasal FB dan anti sosial..hehe..(dok sebelah2 pon cakap guna skype kan) itu adalah antara hujah aku yang mengatakan programmer ni anti sosial..buktinya kawan aku 2 orang ni lagi rajin menaip dari bercakap walaupun nak tnya 3 patah perkataan..hehehe..jangan mare)..

aku antara orang yang malas bercakap..malas jumpa orang..but when aku bercakap..aku susah nak berenti..hehehe..n kalau aku bercakap aku suka cakap laju2..n tak semua orang boleh paham kalau aku cakap sekali n akan suh ulang n itulah sebab aku malas nak bercakap..sbb aku cakap cepat2 tu sbb biar cepat abis n aku rasa bila cakap lambat nanti penat..

itu aku..macamana dgan korang programmer lain..berdasarkan pemerhatian ..kebanyakan programmer macam tu...nak pinjam sudu pun kengkadang bgtau kat ym/skype..depa lagi laju bercakap guna jari dari bercakap guna mulut...pastu sikit2 suh email je la..(sbb malas nak dengar user membebel kat talipon).."nanti saya terangkan melalui email ye"..tu jawabnye... heheh ni kata aku la..that's why la bila orang kata programmer ni anti sosial ni aku setuju...sikit...tak sepenuhnya..sbb mereka masih bersosial tapi kurang bercakap...betui ka...

kepada encik2 atau puan2 yang beristerikan programmer..kenalah belajar bahasa2 programming skit ye..hehehe..sat g encik2 atau puan2 cakap bnyak2 takut depa jawap...''<.cfabort.>"(ini bg yang guna programming language : coldfusion ye..)