CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 14, 2011

PETUA MURAH REZEKI

Petua ni saya perolehi dari radio ikim pagi tadi slot motivasi pagi

1) Minta pada Allah dan yakin Allah akan makbulkan
2) Bangun sebelum subuh - kerana rezeki allah turunkan pada waktu itu
3) Banyakkan Beristighfar
4) Berbuat Baik kepada Ibu Bapa
5) Bnyakkan Bersedekah-kerana sedekah akan menarik rezeki dari Allah..sebabnya bila Allah beri rezeki kita share dgan orang lain so Allah ada sebab nak tambahkan rezeki kita..berbanding kalau Allah bagi guna untuk diri sendiri je..bnyak yang kita beri bnyak juga yang akan kita dapat InsyaAllah..

4 comments:

eT

thanks mas.. :)

aku la...

sama2

Zefa NorAsmara

Hari2 ibu yusuf akan dgr radio ikim juga masa drive pergi kerja.. kemudian berkobar2 nak syer di blog.. pastu sampai opis tgk kerja bertimbun terus lupa.. :-(

aku la...

heheh..tu lah..bila ada masa ni dapat le syer..kak..harap orang lain dapat manfaat

Post a Comment