CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 6, 2012

SATU RASA DUA HATI..

Dengan bangganya aku nak bgtau aku dah beli buku ni semalam petang..cadangnya nak beli online tapi tetiba masa on d way balik lalu kat pasar jawa klang nu. singgah la jap kedai kat tepi gerai cendol tu. usha2 jumpa la. yang kelakarnya masa aku jumpa tu aku terexcited jerit" yea jumpa" dan menarik perhatian sorang kakak ni terus kata " ha buku apa..citer pasal apa" sudahnya berebut ngan aku..sib baik ada lagi 2 buah..ha amik sorang satu..kakakaka...ek eh dok syok2 ni x baca pon lagi kekekek..cumanya aku selalu baca blog penulis ni ,genta-rasa.com  cara penulisan beliau amat menarik. ditambah lagi aku ni kurang ilmu mengawal perasaan dalam rumahtangga..maklum la x bercinta sebelum kawin..tunang sekejap je trus kawin..jadi x berapa pandai nak mengendali pasangan..so aku berharap pas baca buku ni aku lebih bijak dalam membuat keputusan dalam rumahtangga..bukan apa tanak la selalu berselisih paham sebab kurang ilmu..heheh..plus aku rasa ilmu dalam buku ni pon boleh digunakan sebagai memperbaiki diri untuk kerjaya dan pergaulan dalam masyarakat..lama beno dah tak membaca buku nih..so sesekali kena la bagi otak makan kan..ok next time aku ulas pasal isi kandungan buku ni plak ye...jumpa lagi..daaa

5 comments:

Nordiana Nordin

buku ni memang best, akak dah baca..malah akak memang peminat buku tulisan ustaz pahrol mohd juoi buku2 dia banyak mendidik jiwa sangat bagus untuk santapan rohani kita..selamat membaca dan mengaplikasikan dalam kehidupan

aku la...

thanks kak..tgah carik masa nk enjoy reading nih..baru ada feel hehheh

Sarah Syazwani

ahh..marah pun kene kontrol gak hehe..semoga menjadi lebih baik..ehh nk pinjam blehh??

Emah...

best ke msita. aku nak gi cari la sok. walaupun x berpasangan lg.hehe

aku la...

best ..aku dah abis baca..memang sangat bermanfaat..ko nak pinjam ke sarah bila ko nak mai sini bgtau la nanti aku bawak

Post a Comment