CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, March 6, 2012

semakin hari semakin canggih

Dulu masa aku belajar (diploma) tahun 2000 aku xde telepon..selalu guna public phone..dalam pada tu aku terfikir kan best kalau public phone ni boleh dibawak kemana2...huhu senang nak telepon mak..hahahhha tu zaman remaja yang masih sengkek dan naif..tapi percaya atau tidak apa yang aku bayang kan hampir serupa terhasil pada zaman ini 2012..wow..canggih2..kalau tak caya tgok gambar ni..aku jumpa kat groupon.
.wow..walaupun ianya terhad kepada jenis2 telepon..tapi x mustahil satu hari nanti ia boleh diaplikasi kepada semua jenis phone..humm..so kepada kawan aku miezaniera and army4war..so bila aku kata resit boleh di redeem untuk dapat cash..satu hari nanti mungkin akan berlaku..hahaha percayalah..