CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 15, 2013

PENGHANTARAN MAKANAN KE OPIS



zaman dah makin maju sampai order makan hantar kat opis pon ada. tapiiiiiiiiiii..kat area opis aku xde..so sila makan kat cafe bawah..hehehhe.tapi  makin mudah cam ni makin malas manusia kan..kurang berpeluh..kurang bergerak..apa pun setiap sesuatu ada pro n cons..sila lah cuba foodpanda.my dalam malaysia je ye..dan ada kawasan tertentu sahaja yang dia cover..yang aku paham mereka ni macam pihak ketiga la yang akan belikan makanan yang kita nak dan hantar. Namun ada restoran2 tertentu sahaja yang terlibat. apa2 pon sila lah layari http://foodpanda.my untuk maklumat lanjut. haaa satu lagi adalah magkuktingkat.com. semoga info ini berguna ye..

0 comments:

Post a Comment