CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 24, 2018

Wajah Kesayangan Hamba



Dah lama tak berjumpa rindu rasa hati inginku bertemu denganmu..

Jauh mereka datang ..abah yang susah nak keluar rumah tu akhirnya cair dengan pujukan mak..nak jugak dia ikut datang rumah aku buat kali ke -2.. tu pun dengan perjanjian 2 hari je pastu nak balik..
Sepanjang kat rumah asyikla sebut apa kabor ayam ngan kucing tu x makan agaknya..huhu sabo je la

Terima kasih buat kakak sayang yang sudi drive sorang2 bawak mereka ni kerumah aku..love u alwayz..dan paling best kiter berjaya bawak abah makan kat restoren..yang memang dah lama plan nak belanja abah makan mahal2 sikit..keluar dari menu biasa dia(asam pedas/ikan kering/telur dadar)
sayu hati tengok mak ngan abah makan . Rasa puasnya dapat berbelanja untuk mereka...Entah bila lagi kita dapat rasa saat ini... Moga Allah berikan kesiihatan berpanjangan, dijauhkan dari penyakit berat, diampunkan segala dosa,.dan dimasukkan ke syurga kelak...aaaamin. x boleh nak tulis panjang2 lagi..pedih mata..uhuk2..

1 comments:

Acuyuhan

Hi menarik content. lets blogwalking and click ads. done follow u, follow me back http://acuyuhan.blogspot.com/ .thanks

Post a Comment