CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 6, 2011

KALI PERTAMA LAMBAT UNTUK TAHUN 2011

haaaaa...nampak gambor tu...macam tu laa aku pg tadi..hari ni hujan so jem sungguh la..sampai kat depan seroja aku tgok keta dah beratur nak masuk menara..so aku pun suh encik husband masuk kot parking bertingkat...n berenti kat aras 3..dalam kalut2 nak ambik beg lupa nak ambik payung..pehtu ngan kesengalan redahla hujan..aku jalan la laju2..sampai encik guard tu pun nyaris ku langgar..sbb dok kalut nak sampai bawah bumbung..laju..punya laju sampai depan lif dah nak naik..jumpa puan baiduri dalam tu..ok la ingat aku sorang je yang lambat..

Sampai depan punch card..tet..8.01 am..sakit ati tak? 1 minit je...alang2 lambat biorla 10 menet ke kan? hua..hua..aku ingat ramai lagi lum sampai..sekali bukak pintu opis penuh opis daaa....adeii..xpelah nak buat cane..mmg dah lambat kan..ok lah sekian laporan pagi khamis..he.

4 comments:

eT

p la punch kt stars...hehehe
ye ker ko tu mas?
cam jantan jek...:p

aku la...

HUUUU..malas dah nak lari..gambar hanya ilustrasi penulis sahaja..ekekekke

iera

sian kak mas,pagi2 lagi td akak iera dah kejutkan iera bangun suh cpt2 siap tkt jem..alih2 masuk ofis pkul 7.30..huhuhu..mujur la dh ade org.klu tak kne duk luar lagi tgu org lain smpai gak..

aku la...

tulaaaa..bangun dah awal dah..humm nasibla..umah jahuh...huuuu

Post a Comment